Over Bas Hermsen

Bas Hermsen is een fotograaf, gespecialiseerd in portret- en bruidsfotografie en is werkzaam door heel Nederland en ver daarbuiten.

Bas is wat je noemt, een echte fotograaf in hart en nieren. 

Al op zeer jonge leeftijd fotografeerde hij veel en zodra het kon is hij gaan studeren aan de fotografie opleiding in Utrecht.

Na zijn studie heeft hij, als bijbaan, meerdere jaren in een mooi ouderwets fotozaakje gewerkt, waar hij naast de techniek van het fotograferen ook alles heeft geleerd over de techniek van de camera.

Bas weet dan ook als geen ander hoe hij moet omgaan met zijn camera en dat is terug te zien in zijn foto’s.

Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een zeer professionele, speelse stijl ontwikkeld, waar de passie voor het vak duidelijk vanaf spat.

Bas wil altijd alles helemaal perfect hebben! 

Hij geeft zich dan ook altijd voor de volle 100% en als hij aan het fotograferen is, gaat zijn volledige aandacht naar het maken van die ene perfecte foto.

Bas heeft hierdoor al heel veel mooie opdrachten mogen maken.

Zo heeft hij bijvoorbeeld de complete bedrijfsfotografie verzorgd voor NL Ingenieurs, Bovag, Schenkels Financieel Advies, Podozorg Zeist, Bureau Plaagdierpreventie, OOC Terminals B.V. en Dé-Fit Massagetherapie.

Heeft hij voor diverse bekende en minder bekende artiesten portretten gemaakt, zoals voor bijvoorbeeld: Patrick Martens, Sjors van der Panne, Zjon Smaal en bijna de gehele cast van de musical hit Mama Mia!

En heeft hij talloze bruiden en bruidegommen mogen vastleggen op hun grote dag!

Contact

 

 

info@bashermsen.com

 

Tel: 06 23 95 47 46

Kvk : 67200478 

BTW-ID :  NL001997173B04 

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Bas Hermsen.