Bas Hermsen Fotografie

Bas maakt al bijna 20 jaar de meest prachtige portretten. 

Al vanaf jonge leeftijd fotografeert hij allerlei verschillende mensen en legt hij al jaren allerlei verschillende persoonlijkheden vast.

Het maken van mooie portretten is Bas zijn absolute specialiteit, omdat hij altijd iets moois in de mens ziet, iets wat anderen soms niet kunnen zien. Met zijn big smile en zijn tomeloze enthousiasme kan hij bijna iedereen op zijn gemak krijgen, wat er voor zorgt dat je naast een prachtige foto, ook gewoon een hele leuke tijd hebt tijdens het maken. 

Zo is Bas ook werkzaam voor bedrijven die hun website willen vernieuwen en het willen voorzien van nieuw beeldmateriaal. Zo heeft hij bijvoorbeeld de complete bedrijfsfotografie verzorgd voor NL Ingenieurs, Bovag, Schenkels Financieel Advies, Podozorg Zeist, Bureau Plaagdierpreventie, OOC Terminals B.V. en Dé-Fit Massagetherapie.

Madelon / make-up & haarstylist

Mijn doel is om samen met jou de beste versie van jezelf te creëren. Ik, make-up en hairartist sinds 2009,  help je daar graag bij. In overleg bepalen we welke look jouw natuurlijke schoonheid benadrukt, zodat je helemaal jezelf kan zijn op de foto en het higlighten van jouw features. Time to shine!

39cda105-10de-4eba-aee0-97e18be8e2eb_edited.jpg

Bas / Fotograaf

Dit is een goede plek om mensen meer te vertellen over je bedrijf en de services die je biedt. Wil je hier je eigen inhoud gebruiken? Het is simpel. Klik hier om foto's, tekst en links toe te voegen of gegevens uit je verzameling te koppelen.

Bas&Luusfoto_edited.jpg

Lucia / styling & concept

Dit is een goede plek om mensen meer te vertellen over je bedrijf en de services die je biedt. Wil je hier je eigen inhoud gebruiken? Het is simpel.

Bas&Luusfoto_edited.jpg